კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
გათალეთ და გახეხეთ კალაბაში.
ზეთის გარდა ყველა ინგრედიენტი მოათავსეთ ჯამში. დაამატეთ ცოტაოდენი წყალი და კარგად შეურიეთ (ფქვილი არ უნდა დაკურკუშდეს).
გააცხელეთ ზეთი ღრმა ტაფაში (ზეთი უნდა ფარავდეს პაკორას გუნდებს), კალაბაშის მიღებული მასა ამოიღეთ კოვზით და მოათავსეთ საშუალოდ გაცხელებულ ზეთში. პაკორა მზადაა როგორც კი ოქროსფერ შეფერილობას მიიღებს.
დამხმარე ვიდეო
ვიდეოში ნაჩვენებია რეცეპტის განსხვავებული ვარიაცია (განსხვავებული ინგრედიენტებით) თუმცა მომზადების ეტაპები თითქმის იგივეა რაც ზემოთ აღწერილ რეცეპტში.
მზადებისას ვიდეოს ყურება დაგეხმარებათ პროცესის უკეთესად აღქმაში.