რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ქათმისა და კომბოსტოს ფლავი

ხორცისა და კომბოსტოს ნაზავი იშვიათად არის ისეთი გემრიელი, როგორიც ამ კერძშია.
ხორცისა და კომბოსტოს ნაზავი იშვიათად არის ისეთი გემრიელი, როგორიც ამ კერძშია.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
170   გრამი დაჭრილი სოსისი
700   გრამი ქათმის ბარკალი
1 14   ჩ/კ მსხვილი მარილი
12   ჩ/კ ახლად დაფქული შავი პილპილი
1   ს/კ ზეითუნის ზეთი
1   ჭიქა დაჭრილი მოტკბო ხახვი
1   ჭიქა დაჭრილი ნიახური
1   ჭიქა დაჭრილი სტაფილო
2   კბილი დაკეპილი ნიორი
3   ჭიქა ბოსტნეულის ბულიონი
4   ჭიქა დაჭრილი ახალი კომბოსტო
2   ჭიქა უმი ბრინჯი ბასმატი
12   ჩ/კ პაპრიკა
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

წინასწარ გაახურეთ ღუმელი 180°C-მდე. წვით ცხიმიანი, შებოლილი სოსისი თუჯის ქვაბში საშუალოზე მაღალ ტემერატურაზე, ურიეთ ხშირად, 5–7 წუთის განმავლობაში, ან სანამ არ შეიბრაწება. ამოიღეთ სოსისები ქაფქირის დახმარებით. შეინახეთ სოსისის ცხიმი ქვაბში. დააწდეთ სოსისები ქაღალდის ხელსახოცზე.

2

მოაყარეთ კანგაცლილ, უძვლო და კუბიკებად დაჭრილ ქათამს მარილი და პილპილი. დაუმატეთ ზეთი სოსისის ცხიმს ქვაბში და წვით მასში ქათამი საშუალოზე მაღალ ტემპერატურაზე, დროდადრო ურიეთ, 8–10 წუთით ან სანამ მზად არ იქნება. დაუმატეთ ხახვი და მომდევნო 3 ინგრედიენტი. თუშეთ, ხშირად ურიეთ 5–7 წუთით ან ხახვის დარბილებამდე. შეურიეთ ბულიონი, მომდევნი 3 ინგრედენტი და სოსისი.

3

მიიყვანეთ ნარევი დუღილამდე საშუალოზე მაღალ ტემპერატურაზე. გადმოდგით ქურიდან და დააფარეთ.

4

აცხვეთ ფლავი 180°C–ზე 20–25 წუთით ან სითხის შეწოვამდე. 10–12 წუთის შემდეგ მოურიეთ. მიირთვით ცხელი.

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
ფლავი ხახვითა და სოკოთი – გემრიელი სადილი 40 წუთში.
ფლავი ხახვითა და სოკოთი – გემრიელი სადილი 40 წუთში.
ავტორი:
მოუმზადეთ ეს კერძი ოჯახს და უთანხმოებები აღარ იქნება – ტკბილი ფლავი მარიეტასგან. შეაფასეთ!
მოუმზადეთ ეს კერძი ოჯახს და უთანხმოებები აღარ იქნება – ტკბილი ფლავი მარიეტასგან. შეაფასეთ!
ავტორი:
ბრინჯი ღორის ხორცით ბევრად ნოყიერი და გემრიელია. მოამზადეთ და თავად დარწმუნდით.
ბრინჯი ღორის ხორცით ბევრად ნოყიერი და გემრიელია. მოამზადეთ და თავად დარწმუნდით.
ავტორი:
უზბეკური ფლავის მომზადება სულაც არ არის რთული. თავად სცადეთ და დააგემოვნეთ შესანიშნავი კერძი.
უზბეკური ფლავის მომზადება სულაც არ არის რთული. თავად სცადეთ და დააგემოვნეთ შესანიშნავი კერძი.
ავტორი: