ქათამი პიკანტურად
პიკანტურად ჩაშუშული ქათამი კორეული სამზარეულოდან. ამ გემრიელად ქათმის კერძს დაკდორითანგს უწოდებენ.
ქათმის ხორცი(მკერდი, ფილე ან ბარკალი), კარტოფილი, ხახვი და სტაფილო დაჭერით პატარა ზომის ნაჭრებად. ყველა ინგრედიენტი, გარდა მწვანე ხახვისა, ერთად მოშუშეთ ზეითუნის ზეთში ნელ ცეცხლზე, 30-40 წუთის განმავლობაში.
დაამატეთ მარილი და პილპილი, წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი, სოიოს სოუსი და შუშეთ კიდევ 5 წუთის განმავლობაში.
ბოლოს შეაზავეთ სანელებლებითა და სეზამის მარცვლებით. გემრიელად მიირთვით!