გოგრის კრემ-სუპი
უმარტივესი და უგემრიელესი გოგრის კრემ-სუპის რეცეპტი.
კუბიკებად დაჭრილი გოგრა მოვხარშოთ 4-ად გაჭრილ ხახვთან და დაფნასთან ერთად.
მოხარშული გოგრა და ხახვი ამოვიღოთ ცალკე ჯამში, ხოლო ნახარში წყლის ნახევარზე მეტი გადაასხით, ცოტა დატოვეთ და შეურიეთ ნაღები.
გოგრასა და ხახვს დავუმატოთ დაჭრილი კამა, შეიძლება ცოტაოდენი ხმელი ქინძიც, მარილი და პილპილი გემოვნებით - ეს ყველაფერი დავაბლენდეროთ და ჩავასხათ ნაღებიან ნახარშში.
ურიეთ იქამდე სანამ ერთგვაროვანი მასა არ გახდება და მიიყვანეთ წამოდუღებამდე, მაგრამ არ აადუღოთ.