რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ესპანური ომლეტი კარტოფილით

მარტივი და მრავალფეროვანი ესპანური ომლეტი კარტოფილითა და ჩორიზოთი მთელი ოჯახისათვის.
მარტივი და მრავალფეროვანი ესპანური ომლეტი კარტოფილითა და ჩორიზოთი მთელი ოჯახისათვის.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
3   ს/კ არარაფინირებული ზეითუნის ზეთი
1   თავი დაჭრილი დიდი ყვითელი ხახვი
50   გრამი ესპანური ჩორიზო
350   გრამი დაჭრილი წითელი კარტოფილი
მარილი და პილპილი
34   ჭიქა დარილი ოხრახუში
10   ცალი დიდი ათქვეფილი კვერცხი
1   ჭიქა გახეხილი მანჩეგო ან ჩედერი
1   თავი პატარა მწვანე სალათის ფურცელი
12   თავი პატარა წითელი ხახვი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

გააცხელეთ ღუმელი 200 C-ზე. გააცხელეთ 1 სუფრის კოვზი ზეთი ღუმელის დიდ ტაფაზე საშუალო ტემპერატურაზე. დაუმატეთ ყვითელი ხახვი და თუშეთ 5 წუთით.

2

დაუმატეთ ჩორიზო (შებოლილი სოსისი) თხლად დაჭრილი ნახევარი მთვარის ფორმით, კარტოფილი, და ½ ჩაის კოვზი მარილი და პილპილი, თუშეთ, დააფარეთ, ურიეთ დროდადრო სანამ კარტოფილი დარბილდება, 10 წუთით.

3

შეურიეთ ოხრახუში, კვერცხი და კარგად აურიეთ. მოაყარეთ ყველი და მოათავსეთ ღუმელში.

4

აცხვეთ ომლეტი ყავისფრად შეფერვამდე და აფუებამდე, 15 წუთით.

5

გაანაწილეთ სალათის ფურცლები და თხლად დაჭრილი წითელი ხახვი თეფშებზე და მოასხით დარჩენილი ზეთი. დაჭერით ომლეტი ნაჭრებად და მიირთვით სალათასთან ერთად.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
რბილი და ჰაეროვანი ესპანური ფლანის მარტივი რეცეპტი.
რბილი და ჰაეროვანი ესპანური ფლანის მარტივი რეცეპტი.
ავტორი:
მსუბუქი და კარგად შეზავებული სადილი თუ ლანჩი, რომლის მომზადებასაც მარტივად შეძლებთ.
მსუბუქი და კარგად შეზავებული სადილი თუ ლანჩი, რომლის მომზადებასაც მარტივად შეძლებთ.
ავტორი:
ამ რეცეპტის დახმარებით სახლშიც შეძლებთ მოამზადოთ უგემრიელესი ტრადიციული ესპანური კერძი პაელია.
ამ რეცეპტის დახმარებით სახლშიც შეძლებთ მოამზადოთ უგემრიელესი ტრადიციული ესპანური კერძი პაელია.
ავტორი: