რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ცივი ყავა


0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ს/კ გრანულებიანი უნალექო ყავა
1   ცალი ნაყინი თეთრი ჭიქის
180   გრამი რძე
1   ს/კ მოხარშული შესქელებული რძე
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ბლენდერში ჩაყარეთ ყავა დაუმატეთ რძე, ნაყინი და მოხარშული შესქელებული რძე.

2

დააბლენდერეთ გადაიტანეთ ჭიქაში გემოვნებით შეგიძლიათ დაუმატეთ ყინულის რამდენიმე კუბი.

3

გემრიელად მიირთვით.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
იდეალურია ცხელ დღეებში ცივი ყავით გასაგრილებლად.
იდეალურია ცხელ დღეებში ცივი ყავით გასაგრილებლად.
ავტორი:
თქვენი საყვარელი სასმელი უკვე სახლშიც შეგიძლიათ მოამზადოთ და დააგემოვნოთ.
თქვენი საყვარელი სასმელი უკვე სახლშიც შეგიძლიათ მოამზადოთ და დააგემოვნოთ.
ავტორი:
განსხვავებული და გემრიელი ცივი ყავა – გაგრილდით გემრიელად !  :)
განსხვავებული და გემრიელი ცივი ყავა – გაგრილდით გემრიელად ! :)
ავტორი:
საუკეთესო ცხელი შოკოლადი რაც კი ოდესმე გაგისინჯავთ :) სურვილისამებრ, დაუმატეთ შაქარი.
საუკეთესო ცხელი შოკოლადი რაც კი ოდესმე გაგისინჯავთ :) სურვილისამებრ, დაუმატეთ შაქარი.
ავტორი: