ბრინჯი პარმეზანით
ძალიან მარტივი რეცეპტი, რომელიც შეგიძლიათ თქვენი ფანტაზიით სხვადასხვა ბოსტნეულით გაამდიდროთ.
ქვაბში მოათავსეთ ბრინჯი და 4 ჭიქა ქათმის ბულიონი. დააფარეთ და ხარშეთ სითხის შეწოვამდე და ბრინჯის მოხარშვამდე.
გადმოდგით გაზქურიდან, დაუმატეთ დარჩენილი 1 ჭიქა ბულიონი, პარმეზანი, ღვინო, დაჭრილი კარაქი, მარილი და პილპილი. კარგად ურიეთ 2–3 წუთით. შეურიეთ ბარდა. მიირთვით ცხელი.