რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ბრინჯი პარმეზანით

ძალიან მარტივი რეცეპტი, რომელიც შეგიძლიათ თქვენი ფანტაზიით სხვადასხვა ბოსტნეულით გაამდიდროთ.
ძალიან მარტივი რეცეპტი, რომელიც შეგიძლიათ თქვენი ფანტაზიით სხვადასხვა ბოსტნეულით გაამდიდროთ.

1:00:00
5 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1 12   ჭიქა მრგვალი ბრინჯი
5   ჭიქა ქათმის ბულიონი
1   ჭიქა გახეხილი პარმეზანი
12   ჭიქა თეთრი მშრალი ღვინო
3   ს/კ უმარილო კარაქი
2   ჩ/კ მარილი
1   ჩ/კ ახლად დაფქული შავი პილპილი
1   ჭიქა ბარდა
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ქვაბში მოათავსეთ ბრინჯი და 4 ჭიქა ქათმის ბულიონი. დააფარეთ და ხარშეთ სითხის შეწოვამდე და ბრინჯის მოხარშვამდე.

2

გადმოდგით გაზქურიდან, დაუმატეთ დარჩენილი 1 ჭიქა ბულიონი, პარმეზანი, ღვინო, დაჭრილი კარაქი, მარილი და პილპილი. კარგად ურიეთ 2–3 წუთით. შეურიეთ ბარდა. მიირთვით ცხელი.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
გემრიელი ბრინჯის ფაფის მარტივი რეცეპტი, რომლისთვისაც სულ რამდენიმე ინგრედიენტი დაგჭირდებათ.
გემრიელი ბრინჯის ფაფის მარტივი რეცეპტი, რომლისთვისაც სულ რამდენიმე ინგრედიენტი დაგჭირდებათ.
ავტორი: