ბრინჯი ღორის ხორცით
ბრინჯი ღორის ხორცით ბევრად ნოყიერი და გემრიელია. მოამზადეთ და თავად დარწმუნდით.
საშუალო ტემპერატურაზე დიდ ტაფაზე გააცხელეთ 1 ს/კ მცენარეული ზეთი. დაუმატეთ კვერცხი და რამდენიმე წამით წვით, ტაფაზევე დააქუცმაცეთ. გადმოღეთ ტაფიდან.
ამავე ტაფაზე გააცხელეთ დარჩენილი 1 ს/კ ზეთი და მოთუშეთ ხახვი და დაჭრილი სტაფილო. ურიეთ დროდადრო ბოსტნეულის დარბილებამდე. დაუმატეთ ფარში და შეაზავეთ მარილითა და პილპილით. ფარში კარგად მოთუშეთ და მოურიეთ. დაუმატეთ კოჭა, ნიორი, ბარდა და თუშეთ დაახლოებით 1 წუთით.
შეურიეთ ბრინჯი, სოიოს სოუსი, მწვანე ხახვი და სეზამის ზეთი. კარგად ამოურიეთ და გემრიელად მიირთვით.