ბოსტნეულის პიცა
ბოსტნეულის პიცა - პომიდვრით, მოცარელათი და მწვანილით.
იხილეთ პიცის ცომის რეცეპტი.
წინასწარ გააცხელეთ ღუმელი 200 C-ზე.
პიცის ცომი საცხობ ლანგრებზე გააბრტყელეთ და თითოეულ მათგანს მოუსვით პომიდვრის საწებელი. მოაყარეთ მოცარელა, მოალაგეთ დაჭრილი პომიდორი და ზეთისხილი, დაჭრილი ბულგარული და წვრილად დაჭრილი ხახვი. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით და მოასხურეთ ზეითუნის ზეთი.
დაჭერით მწვანილი და მოაყარეთ პიცას. აცხვეთ 15-20 წუთით, ყველის დადნობამდე და ძირის დაბრაწვამდე.