რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ავოკადო ტოსტი

თუ ეძებთ მარტივ და ჯანსაღ საუზმეს ეს რეცეპტი თქვენთვის არის.
თუ ეძებთ მარტივ და ჯანსაღ საუზმეს ეს რეცეპტი თქვენთვის არის.

0:10:00
2 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   ცალი მწიფე ავოკადო
1   ს/კ ლიმონის წვენი
გემოვნებით მარილი
გემოვნებით პილპილი
1   ჩ/კ ნივრის ფხვნილი
2   ნაჭერი პური
2   ცალი კვერცხი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

აიღეთ ერთი მწიფე ავოკადო გაჭეროთ შუაში გააცალეთ კანი და გადმოიღეთ მოზრდილ ფიალაში კარგად რომ ჩაიჭყლიტოს.

2

როცა ავოკადო მიიღებს ერთგვაროვან მასას დაუმატეთ ლიმონის წვენი ნივრის ფხვნილი მარილი პილპილი თქვენი გემოვნებით.

3

გახუხეთ პური.

4

როცა პური გაიხუხება ავოკადოს მასა გადაუსვით პურზე.

5

ცალკე ტაფაზე შეწვით კვერცხი.

6

დაადეთ კვერცხი ავოკადოს ტოსტს.

7

გემრიელად მიირთვით.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
მოამზადეთ ლორი ამ რეცეპტით განსაკუთრებული საღამოებისთვის.
მოამზადეთ ლორი ამ რეცეპტით განსაკუთრებული საღამოებისთვის.
ავტორი:
კიდევ ერთი გემრიელი ბადრიჯნის კერძი ნებისმიერი სადღესასწაულო სუფრის დასამშვენებლად.
კიდევ ერთი გემრიელი ბადრიჯნის კერძი ნებისმიერი სადღესასწაულო სუფრის დასამშვენებლად.
ავტორი: