რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ჭარხალი ყველით

ფერადი, ლამაზი და რაც მთავარია გემრიელი კერძი, რომელიც არ მოითხოვს დიდ დროსა და ენერგიას.
ფერადი, ლამაზი და რაც მთავარია გემრიელი კერძი, რომელიც არ მოითხოვს დიდ დროსა და ენერგიას.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
4   ცალი გათლილი ჭარხალი, დაუტოვეთ 2.5 სმ.-ის ღერო
14   ჭიქა დაჭრილი ჭლაკვი (ხახვი)
2   ს/კ დაჭრილი ახალი ოხრახუში
2   ს/კ სუფთა ზეითუნის ზეთი
1   ს/კ ბალზამიკო
1   ს/კ წითელი ღვინის ძმარი
მარილი და პილპილი გემოვნებით
14   ჭიქა დაფშვნილი ყველი ფეტა
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

წინასწარ გაახურეთ ღუმელი 200 C-ზე. გადაახვიეთ თითოეული ჭარხალი ალუმინის ფოლგაში და მოათავსეთ საცხობ ქაღალდზე.

2

აცხვეთ ჭარხალი წინასწარ გახურებულ ღუმელში, სანამ ადვილად არ ჩაიჩხვლიტება ჩანგლით, 45 წთ–დან 1 სთ–მდე. როცა მზად იქნება, გამოიღეთ ღუმელიდან და გააცივეთ. გაფცქვენით ჭარხალი და დაჭერით ნახევარი სანტიმეტრის სისქის ნაჭრებად.

3

სანამ ჭარხალი იწვება, თასში კარგად აურიეთ ჭლაკვი, ოხრახუში, ზეითუნის ზეთი, ძმარი ბალზამიკო და წითელი ღვინის ძმარი. შეაზავეთ გემოვნებისამებრ პილპილით, მარილით და გადადგით.

4

მირთმევამდე მოათავსეთ თბილი, დაჭრილი ჭარხალი ლანგარზე, მოასხურეთ ვინეგრეტი (ძმრიანი ნაზავი) და მოაპნიეთ ყველი ფეტა.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
ბადრიჯანი ბულგარულით – ინგრედიენტების გემოვნებისამებრ განსაზღვრის საშუალებას გაძლევთ ^_^
ბადრიჯანი ბულგარულით – ინგრედიენტების გემოვნებისამებრ განსაზღვრის საშუალებას გაძლევთ ^_^
ავტორი:
ეს არის სამარხვო კერძი, რომელიც შეგიძლიათ მიირთვათ ცხელიც, ცივიც, პურით და პურის გარეშეც!
ეს არის სამარხვო კერძი, რომელიც შეგიძლიათ მიირთვათ ცხელიც, ცივიც, პურით და პურის გარეშეც!
ავტორი:
ფერადი მაკარონის სალათის რეცეპტი, რომლის მთავარი ინგრედიენტი იტალიური სალათის საკმაზია.
ფერადი მაკარონის სალათის რეცეპტი, რომლის მთავარი ინგრედიენტი იტალიური სალათის საკმაზია.
ავტორი:
ყვავილოვანი კომბოსტოს გემრიელი და ცხარე კერძის მოსამზადებლად დაუჯერებლად მცირე დრო დაგჭირდებათ!
ყვავილოვანი კომბოსტოს გემრიელი და ცხარე კერძის მოსამზადებლად დაუჯერებლად მცირე დრო დაგჭირდებათ!
ავტორი: