შემწვარი სიმინდი
ზაფხული შემწვარი სიმინდის გარეშე წარმოუდგენელია. გთავაზობთ ძალიან გემრიელ მეთოდს სიმინდის შესაწვავად :)
წინასწარ გააცხელეთ გრილი. პატარა თასში აურიეთ კარაქი (ოთახის ტემპერატურის), წვრილად დაჭრილი ქინძი და ოხრახუში, მარილი, პილპილი და კაიენის წიწაკა. დროებით გადადგით.
სიმინდი გაარჩიეთ, წაუსვით ზეითუნის ზეთი და გრილზე მოათავსეთ. ხშირ–ხშირად გადააბრუნეთ, რომ ყველა მხრიდან თანაბრად შეიწვას. წვით დაახლოებით 5–10 წუთით.
შემწვარი სიმინდი ლანგარზე დააწყვეთ და წინასწარ გამზადებული კარაქის ნაზავი თანაბრად წაუსვით. გემრიელად მიირთვით!