რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

შემწვარი ღვიძლი

საქონლის ღვიძლი შეიცავს ვიტამინების სრულ კომპლექტს და ძალიან გემრიელია. ასე რომ, არ გამოტოვოთ რეცეპტი!
საქონლის ღვიძლი შეიცავს ვიტამინების სრულ კომპლექტს და ძალიან გემრიელია. ასე რომ, არ გამოტოვოთ რეცეპტი!

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
500   გრამი ხბოს ან ძროხის ღვიძლი
3   ს/კ კოვზი ერბო
2   თავი ხახვი
მარილი გემოვნებით
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ღვიძლი დავჭრათ ბრტყელ, მაგრამ არათხელ ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და დავაწყოთ წინასწარ გაცხელებულ ერბოდასხმულ ტაფაზე. სწრაფად შევწვათ ორივე მხარეზე. შეწითლდება თუ არა, გადმოვიღოთ, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ზედ დავაწყოთ ოხრახუშის ფოთლები. გემრიელად მიირთვით!

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
სწრაფი და მარტივი რეცეპტი მხოლოდ რამდენიმე ინგრედიენტის გამოყენებით.
სწრაფი და მარტივი რეცეპტი მხოლოდ რამდენიმე ინგრედიენტის გამოყენებით.
ავტორი: