რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ჟოლოს სორბეტი

ჟოლოს სორბეტი მხოლოდ 30 წუთში! ხილის გაყინული პიურე ცხელი დღეების გასაგრილებლად!
ჟოლოს სორბეტი მხოლოდ 30 წუთში! ხილის გაყინული პიურე ცხელი დღეების გასაგრილებლად!

0:00:00
8 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
5   ჭიქა ახალი ჟოლო
1   ჭიქა წყალი
1 12   ჭიქა შაქარი
1   ჩ/კ ვანილის ექსტრაქტი
2   ს/კ ახალი ლიმონის წვენი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

წყალი და ჟოლო სამზარეულოს კომბაინში მოათავსეთ. თქვიფეთ გლუვი მასის მიღებამდე.

2

დიდ თასზე ზემოდან ბადიანი საწურიმოათავსეთ. ჟოლოს პიურე ოთხად გაყავით, საწურზე გადაიტანეთ და დიდი კოვზით დააწექით, ისე რომ თესლი საწურზე დარჩეს. გაიმეორეთ დარჩენილი პიურეს შემთხვევაშიც. საწურში დარჩენილი მასა გადაყარეთ.

3

მიღებულ პიურეს თასში შაქარი, ვანილი და ლიმონი დაუმატეთ. თქვიფეთ შაქრის გალღობამდე.

4

გადაიტანეთ დაბალ კონტეინერში და მყარი სობრეტის მისაღებად რამდენიმე საათით გაყინეთ. (ან გადაიტანეთ თქვენს ნაყინის დასამზადებელ მოწყობილობაში და გაყინეთ მისი ინსტრუქციის შესაბამისად.)

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
შოკოლადის მაფინი
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
გაზაფხულის დიდებული დესერტი – გამორჩეული გემოთი და მადისაღმძვრელი ფერით :)
გაზაფხულის დიდებული დესერტი – გამორჩეული გემოთი და მადისაღმძვრელი ფერით :)
ავტორი: