რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ჟოლოს სორბეტი

ჟოლოს სორბეტი მხოლოდ 30 წუთში! ხილის გაყინული პიურე ცხელი დღეების გასაგრილებლად!
ჟოლოს სორბეტი მხოლოდ 30 წუთში! ხილის გაყინული პიურე ცხელი დღეების გასაგრილებლად!

0:00:00
8 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
5   ჭიქა ახალი ჟოლო
1   ჭიქა წყალი
1 12   ჭიქა შაქარი
1   ჩ/კ ვანილის ექსტრაქტი
2   ს/კ ახალი ლიმონის წვენი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

წყალი და ჟოლო სამზარეულოს კომბაინში მოათავსეთ. თქვიფეთ გლუვი მასის მიღებამდე.

2

დიდ თასზე ზემოდან ბადიანი საწურიმოათავსეთ. ჟოლოს პიურე ოთხად გაყავით, საწურზე გადაიტანეთ და დიდი კოვზით დააწექით, ისე რომ თესლი საწურზე დარჩეს. გაიმეორეთ დარჩენილი პიურეს შემთხვევაშიც. საწურში დარჩენილი მასა გადაყარეთ.

3

მიღებულ პიურეს თასში შაქარი, ვანილი და ლიმონი დაუმატეთ. თქვიფეთ შაქრის გალღობამდე.

4

გადაიტანეთ დაბალ კონტეინერში და მყარი სობრეტის მისაღებად რამდენიმე საათით გაყინეთ. (ან გადაიტანეთ თქვენს ნაყინის დასამზადებელ მოწყობილობაში და გაყინეთ მისი ინსტრუქციის შესაბამისად.)

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
გაზაფხულის დიდებული დესერტი – გამორჩეული გემოთი და მადისაღმძვრელი ფერით :)
გაზაფხულის დიდებული დესერტი – გამორჩეული გემოთი და მადისაღმძვრელი ფერით :)
ავტორი: