რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!
თავად გავაკეთოთ თხევადი საპონი
ავტორი: tomato
1
ნაწილი
ვხეხავთ

აიფარეთ პირზე ნიღაბი და გახეხეთ საპონი. საჭიროა, რომ მიიღოთ 1 ჭიქა ნაფშხვენები; გადაინახეთ, რაც ზედმეტია;

2
ნაწილი
ვხარშავთ

ჩაყარეთ ქვაბში, დაუმატეთ 10 ჭიქა წყალი და 1 სუფრის კოვზი გლიცერინი, რომელიც ნებისმიერ აფთიაქში იყიდება. დადგით საშუალო ცეცხლზე და ურიეთ საპნის გახსნამდე. ამას მხოლოდ 1-2 წუთი დაჭირდება.

3
ნაწილი
მზადაა

შემდეგ გადმოდგით ცეცხლიდან, აცალეთ კარგად გაცივება და გადაიტანეთ თხევადი საპნის კონტეინერში. თქვენ მიერ დამზადებული საპონი დიდი ხნის განმავლობაში არ გამოგელევათ!

4
ნაწილი
რჩევები სასურველი შედეგის მისაღებად
  1. ნუ გამოიყენებთ Dove-ის საპონს, გამოიყენეთ საპონი;
  2. თუ არ გაქვთ მშრალი საპნის გამოყენების საშუალება, გააორმაგეთ გლიცერინი და 1-2 ჭიქით შეამცირეთ წყალი;
  3. საპონი გახეხეთ წვრილად და თხლად;
  4. კარგად შეურიეთ ერთმანეთს ინგრედიენტები. გამოიყენეთ ამისთვის მიქსერი, თუნდაც ბელნდერი;
  5. მომზადების შემდეგ დატოვეთ ოთახის ტემპერატურაზე მინიმუმ 12 საათით;
  6. მაინც თხელია შედეგი? წამოადუღეთ ხუფის გარეშე ხელახლა;
  7. გახსენით 3 სუფრის კოვზი სუფრის მარილი 225 გრამ ცხელ წყალში და ნელ-ნელა ჩაუმატეთ თხევადი საპნის მასას.
ბეჭდვა
კომენტარები
56 კომენტარი

panza1991
07/29/2017
ძალიან საინტერესოა. მოვსინჯავ :)
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
-1 OR 2+175-175-1=0+0+0+1 --
lxbfYeaa
02/14/2025
-1 OR 2+309-309-1=0+0+0+1
lxbfYeaa
02/14/2025
-1' OR 2+683-683-1=0+0+0+1 --
lxbfYeaa
02/14/2025
-1' OR 2+257-257-1=0+0+0+1 or 'IBRciGPD'='
lxbfYeaa
02/14/2025
-1" OR 2+810-810-1=0+0+0+1 --
lxbfYeaa
02/14/2025
555*if(now()=sysdate(),sleep(15),0)
lxbfYeaa
02/14/2025
5550'XOR(555*if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR'Z
lxbfYeaa
02/14/2025
5550"XOR(555*if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR"Z
lxbfYeaa
02/14/2025
(select(0)from(select(sleep(15)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+"*/
lxbfYeaa
02/14/2025
555-1
lxbfYeaa
02/14/2025
555-1)
lxbfYeaa
02/14/2025
555-1 waitfor delay '0:0:15' --
lxbfYeaa
02/14/2025
555ufO9NocG'
lxbfYeaa
02/14/2025
555-1 OR 800=(SELECT 800 FROM PG_SLEEP(15))--
lxbfYeaa
02/14/2025
555-1) OR 459=(SELECT 459 FROM PG_SLEEP(15))--
lxbfYeaa
02/14/2025
555-1)) OR 356=(SELECT 356 FROM PG_SLEEP(15))--
lxbfYeaa
02/14/2025
555il4XbTxw' OR 870=(SELECT 870 FROM PG_SLEEP(15))--
lxbfYeaa
02/14/2025
555ycQ7iQBu') OR 618=(SELECT 618 FROM PG_SLEEP(15))--
lxbfYeaa
02/14/2025
555LLUIQYER')) OR 868=(SELECT 868 FROM PG_SLEEP(15))--
lxbfYeaa
02/14/2025
555*DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(99)||CHR(99)||CHR(99),15)
lxbfYeaa
02/14/2025
555'||DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(98)||CHR(98)||CHR(98),15)||'
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555'"
lxbfYeaa
02/14/2025
555����%2527%2522\'\"
lxbfYeaa
02/14/2025
@@WO3G6
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
lxbfYeaa
02/14/2025
555
ბოლოს განთავსებული
როგორ ავირჩიოთ ბინა იდეალური სამზარეულოთი
საკვების მოსამზადებლად იდეალური სამზარეულოს მქონე ბინის არჩევა მნიშვნელოვანი ნაბიჯია კულინარიის ყველა მოყვარულისთვის.
თარიღი: 06/01/2024
ავტორი: tomato
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
კატეგორიები
მსგავსი რჩევები
გთავაზობთ 10 იდეას, თუ როგორ დავუბრუნოთ სიცოცხლე ერთი შეხედვით გამოუსადეგარ ნივთებს.
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
ის, რაც უბრალოა, ზოგჯერ საგანძურია.
დაგივარდათ მაკიაჟი, რომელსაც ჩანთით მუდმივად თან დაატარებთ? ნუ აჩქარდებით და ნუ გადააგდებთ, თქვენ შეგიძლიათ მას დაუბრუნოთ პირვანდელი სახე.