რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ვანილის მაფინები ბავშვებისთვის

სწრაფად გამოსაცხობი მაფინების რეცეპტი ბავშვებისთვის.
სწრაფად გამოსაცხობი მაფინების რეცეპტი ბავშვებისთვის.

0:30:00
6 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის აღწერა

სწრაფად მზადდება. თავზე მოსასხამად შეგიძლიათ გაუკეთოთ კრემი, მაგრამ ჩემს შვილებს ბისკვიტის ნაწილი უფრო უყვართ ამიტომ უბრალოდ შაქრის პუდრას ვაყრი თავზე. ბავშვების წვეულებებისთვის და პიკნიკებისთვის ძალიან ხელსაყრელია.

რეცეპტის ინგრედიენტები
1 12   ჭიქა ფქვილი
1   ჭიქა შაქარი
1 12   ჩ/კ გამაფხვიერებელი
8   ს/კ დარბილებული კარაქი
12   ჭიქა არაჟანი
1   ცალი კვერცხი
2   ცალი კვერცხის გული
ვანილი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

ჯამში ჩაყარეთ ფქვილი, შაქარი, გამაფხვიერებელი, მარილი, ვანილი და კოვზით შეურიეთ ერთმანეთს. შემდეგ დაუმატეთ არაჟანი, კვერცხი, 2 კვერცხის გული, კარაქი და კარგად ათქვიფეთ მიქსერით (დაახლოებით 30 წამის განმავლობაში).

2

მიღებული მასა ჩაასხით მაფინების 12 ცალ ქაღალდის ფორმაში და შედგით ღუმელში 180 გრადუს C-ზე. 20-25 წუთში თქვენი მაფინები მზად იქნება.

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
შოკოლადის მაფინი
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები