რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

სახლში მომზადებული შაურმა

დამიჯერეთ, ამ შაურმის გასინჯვის შემდეგ მისი გარეთ ყიდვის სურვილი გაგიქრებათ!
დამიჯერეთ, ამ შაურმის გასინჯვის შემდეგ მისი გარეთ ყიდვის სურვილი გაგიქრებათ!

0:40:00
2 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
სომხური ლავაში
ქათმის ფილე
აჯიკა
ხახვი
ქინძი
პამიდორი
თეთრი ღვინო
მაიონეზი
კეჩუპი
შაურმის წიწაკა
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

მოვხარშოთ ქათმის ფილე. შემდეგ ტაფაზე დავასხათ ცოტა ზეთი, აჯიკა და თეთრი ღვინო კი ცოტა ბლომად. ეს ყველაფერი ერთმანეთში კარგად ავურიოთ და შიგ ჩავაწყოთ მოხარშული ფილეს ნაჭრები. შევწვათ ორივე მხრიდან. ღვინო მთლიანად უნდა დაიშროს. რომ შეიწვება გავაცივოთ და დავძიძგნოთ.

2

ლავაშში ჩავდოთ დაძიძგნილი ხორცი, დაჭრილი ხახვი, დაჭრილი ქინძი, პატარა ნაჭრებად დაჭრილი პამიდორი; მოვასხათ მაიონეზი, კეტჩუპი; სურვილისამებრ ჩავდოთ შაურმის წიწაკა და გადავახვიოთ შაურმის ფორმაზე.

3

შევათბოთ ტოსტერში და გემრიელად მივირთვათ!

კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
შოკოლადის მაფინი
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა დაგვეხმარება გემრიელი კერძების მომზადებაში ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე
ქართული სამზარეულო მთელს მსოფლიოში დიდი პოპულარობით სარგებლობს, ტრადიციული კულინარია მრავალფეროვანი კერძებით გამოირჩევა და მათი გემო უდაოდ გამოარჩევს ქართულ სამზარეულოს სხვადასხვა ქვეყნის კერძებისგან, თუმცა კერძების მზადება დიდ ძალისხმევასთანაა დაკავშირებული.
თარიღი: 05/21/2022
ავტორი: tomato
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
მსგავსი რეცეპტები
გემრიელი ქათმის კერძი სოკოთი. რეცეპტს წარმოგიდგენთ გემრიელი კერძების რეცეპტების ავტორი – მარიეტა.
გემრიელი ქათმის კერძი სოკოთი. რეცეპტს წარმოგიდგენთ გემრიელი კერძების რეცეპტების ავტორი – მარიეტა.
ავტორი:
შემწვარი ქათამი მწვანილების სოუსით კიდევ უფრო გემრიელია.
შემწვარი ქათამი მწვანილების სოუსით კიდევ უფრო გემრიელია.
ავტორი:
მარიეტა ღუმელში ქათმის გემრიელად გამოცხობას გასწავლით. ეს საკმაოდ იოლი საქმეა.
მარიეტა ღუმელში ქათმის გემრიელად გამოცხობას გასწავლით. ეს საკმაოდ იოლი საქმეა.
ავტორი:
ეს არის ძალიან ადვილად მოსამზადებელი გემრიელი კერძი, რომელიც ნებისმიერ სუფრას დაამშვენებს.
ეს არის ძალიან ადვილად მოსამზადებელი გემრიელი კერძი, რომელიც ნებისმიერ სუფრას დაამშვენებს.
ავტორი: