რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

პრასი ნიგვზით

ნიგოზი, სუნელები და ბროწეული ამ კერძს უგემრიელეს არომატსა და გემოს აძლევს, მოსამზადებლადაც ძალიან მარტივია.
ნიგოზი, სუნელები და ბროწეული ამ კერძს უგემრიელეს არომატსა და გემოს აძლევს, მოსამზადებლადაც ძალიან მარტივია.

0:00:00
ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
1   კგ. პრასი
300   გრამი ნიგოზი
6   კბილი ნიორი
1   ს/კ უცხო სუნელი
1   ს/კ ყვითელი ყვავილი
1   ს/კ ხმელი ქინძი
1   ს/კ დაფქული წითელი წიწაკა
6   ს/კ ძმარი
1   ცალი საშუალო ზომის ბროწეული
მარილი გემოვნებით
მიიღე ყოველდღიური ფასდაკლებები!
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

პრასი გარეცხეთ და მარიალიან წყალში 25 წუთის განმავლობაში ხარშეთ; მოხარშული პრასი კარგად გაწურეთ და ლანგარზე გადაიტანეთ.

2

ნიორი და ნიგოზი ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარეთ. გატარებულ მასას დაუმატეთ სუნელები (უცხო სუნელი, ყვითელი ყვავილი, ქინძი), მწიკვი მარილი და წიწაკა. ამ ყველაფერს ნელ-ნელა დაასხით ძმარი, 16 სუფრის კოვზი ანადუღარი ცივი წყალი და ხელით კარგად აურიეთ.

3

პრასი სათითაოდ ფრთხილად ამოავლეთ გატარებული ნიგვზის მასაში, კონებად დაახვიეთ და ჩიტის ბუდის ფორმა მიეცით. გადაიტანეთ ლანგარზე. გაიმეორეთ იგივე პროცედურა, სანამ პრასი და ნიგვზის მასა არ გამოილევა.

4

თითოეული ჩიტის ბუდე მორთეთ ბროწეულის მარცვლებით. გემრიელად მიირთვით :)

loading...
კომენტარები
0 კომენტარი
სხვა საინტერესო რეცეპტები და რჩევები
კალაბაშის პაკორა
კალაბაშის პაკორა
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
ავტორი:
კალაბაშის ჰალვა
კალაბაშის ჰალვა
გემრიელი ინდური დესერტის რეცეპტი
ავტორი:
რა არის კალაბაში?
კალაბაში კიტრისებრთა ოჯახის წარმომადგენელი ბოსტნეულია. მის სამშობლოდ აფრიკა მიიჩნევა, თუმცა გავრცელებულია მთელს მსოფლიოში, აზიიდან - ამერიკამდე.
თარიღი: 07/30/2019
ავტორი: tomato
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
მოშუშული კალაბაში ქათმის ფილესთან ერთად
კალაბაში ამ სადა კერძს ეგზოტიკურობას და განსაკუთრებულ გემოვნებას სძენს.
ავტორი:
რეცეპტები საახალწლო სუფრისთვის
2018 წლის საახალწლო რეცეპტების ნაკრები.
თარიღი: 12/27/2017
ავტორი: khatia
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
ქაღალდის ნაძვის ხე
გააკეთეთ საახალწლო ფერად–ფერადი ნაძვის ხეები უმარტივესად :)
როგორ დავჭრათ და შევწვათ კომში
იხილეთ თუ როგორ ავარჩიოთ, დავჭრათ და შევწვათ კომში.
როგორ ვიკვებოთ სწორად
როგორ ფიქრობთ, სწორად იკვებებით? სწორად კვება მხოლოდ ჯანსაღი საკვების მიღებას გულისხმობს? გაეცანით დიეტოლოგთა რჩევებს, თუ როგორ ვიკვებოთ სწორად.
თარიღი: 05/06/2017
ავტორი: tamta
მსგავსი რეცეპტები
სალათების სეზონი უკვე მოვიდა. თანაც, ნიგვზიანი სალათები ხომ განსაკუთრებით გვიყვარს ქართველებს :)
სალათების სეზონი უკვე მოვიდა. თანაც, ნიგვზიანი სალათები ხომ განსაკუთრებით გვიყვარს ქართველებს :)
ავტორი: