რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

ბრინჯი ოსპით

ბრინჯი ოსპით სამარხვოა და თან ძალიან გემრიელი. მოამზადეთ და დარწმუნდით თავადაც!
ბრინჯი ოსპით სამარხვოა და თან ძალიან გემრიელი. მოამზადეთ და დარწმუნდით თავადაც!

0:00:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
6   ს/კ ზეითუნის ზეთი
1   თავი დიდი ხახვი
1 13   ჭიქა (240გ) მწვანე ოსპი
34   ჭიქა (140გ) გრძელი ბრინჯი
მარილი და პილპილი გემოვნებით
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

დიდი ზომის ტაფა დადგით საშუალო ცეცხლზე, ჩაასხით ზეთი და გააცხელეთ. რგოლებად დაჭერით ხახვი და ჩაუმატეთ ზეთს. შუშეთ 10 წუთის განმავლობაში, სანამ არ შეყავისფერდება. შემდეგ გადმოდგით ტაფა ცეცხლიდან.

2

საშუალო ზომის ქვაბში მოათავსეთ ოსპი. დაასხით იმდენი ოდნავ მარილიანი წყალი, რომ დაიფაროს. მიიყვანეთ დუღილამდე, შემდეგ დაუწიეთ ცეცხლს და ხარშეთ 15 წუთის განმავლობაში.

3

ოსპის ქვაბში ჩაყარეთ ბრინჯი და ჩაასხით იმდენი წყალი, რომ დაიფაროს. მოაყარეთ მარილი და პილპილი. დააფარეთ ქვაბს თავსახური და ადუღეთ 15-20 წუთის განმავლობაში, სანამ ბრინჯი და ოსპი არ დარბილდება.

4

ხახვის ნახევარი შეურიეთ ცხელ კერძს. თითოეულ ულუფას სურვილისამებრ მოასხით არაჟანი და გააფორმეთ დარჩენილი ხახვით.

კომენტარები
0 კომენტარი
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები
თუ თქვენ ეძებთ ახალ გემოს ეს რეცეპტი თქვენთვის არის მსუბუქი გემრიელი კიტრის სალათი
თუ თქვენ ეძებთ ახალ გემოს ეს რეცეპტი თქვენთვის არის მსუბუქი გემრიელი კიტრის სალათი
ავტორი:
მარტივი რეცეპტი იმისათვის, რომ ისადილოთ მექსიკურად. ეს კერძი თქვენს სუფრას მექსიკურ არომატს მიანიჭებს!
მარტივი რეცეპტი იმისათვის, რომ ისადილოთ მექსიკურად. ეს კერძი თქვენს სუფრას მექსიკურ არომატს მიანიჭებს!
ავტორი:
თუ თქვენს შვილს არ უყვარს ყვავილოვანი კომბოსტო, ჩვენ გთავაზობთ იდეალურ რეცეპტს.
თუ თქვენს შვილს არ უყვარს ყვავილოვანი კომბოსტო, ჩვენ გთავაზობთ იდეალურ რეცეპტს.
ავტორი: