რეგისტრაცია შესვლა
1
გამარჯობა,
  • კულინარიული აღმოჩენების დროა!
  • ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
  • გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
დარეგისტრირდით ახლავე!
1
გამარჯობა,
კულინარიული აღმოჩენების დროა!
ჩაინიშნეთ და შეაფასეთ საყვარელი რეცეპტები
გაუზიარეთ სხვებსაც საკუთარი კულინარიული შემოქმედება
განათავსე რეცეპტები!

კალაბაშის პაკორა

პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.
პაკორა ინდური წასახემსებელია (სნექი). ინდოეთში მას ნებისმიერი რესტორნის მენიუში იხილავთ.

0:30:00
4 ულუფა
ბეჭდვა
რეცეპტის ინგრედიენტები
200   გრამი კალაბაში
1   ჩ/ჭ ფქვილი
2   ს/კ ბრინჯის ფანტელი
12   ჩ/კ დაფქული წითელი წიწაკა
14   ჩ/კ დაფქული კურკუმა
12   პატარა კონა ქინძი
მწიკვი საცხობი სოდა
გემოვნებით მარილი
საჭიროებისამებრ ზეთი
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
1

გათალეთ და გახეხეთ კალაბაში.

2

ზეთის გარდა ყველა ინგრედიენტი მოათავსეთ ჯამში. დაამატეთ ცოტაოდენი წყალი და კარგად შეურიეთ (ფქვილი არ უნდა დაკურკუშდეს).

3

გააცხელეთ ზეთი ღრმა ტაფაში (ზეთი უნდა ფარავდეს პაკორას გუნდებს), კალაბაშის მიღებული მასა ამოიღეთ კოვზით და მოათავსეთ საშუალოდ გაცხელებულ ზეთში. პაკორა მზადაა როგორც კი ოქროსფერ შეფერილობას მიიღებს.

დამხმარე ვიდეო

 

 

ვიდეოში ნაჩვენებია რეცეპტის განსხვავებული ვარიაცია (განსხვავებული ინგრედიენტებით) თუმცა მომზადების ეტაპები თითქმის იგივეა რაც ზემოთ აღწერილ რეცეპტში.

 

მზადებისას ვიდეოს ყურება დაგეხმარებათ პროცესის უკეთესად აღქმაში.

კომენტარები
1 კომენტარი

pmcdirru
12/07/2019
dddddddddddddddddd
ბოლოს განთავსებული
ცხელი შოკოლადი
ატმის აზიური სალათა
რამდენიმე ხრიკი, თუ როგორ მოვამზადოთ წვნიანი და რბილი ქათამი
ქათმის მომზადება ერთი შეხედვით ადვილია, მაგრამ ხშირად საბოლოო შედეგი მაინც გამომშრალი ხორცია. ჩვენ გაგიზიარებთ რამდენიმე მარტივ რჩევას, რის შემდეგაც თქვენი ქათმის ხორცი წვნიანი და ფაფუკი გახდება.
თარიღი: 06/10/2022
ავტორი: Tekla_mi
რა განსხვავებაა ქათმის თეთრ და მუქ ხორცს შორის?
ქათმის ხორცი ჯანსაღი კვების უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. იგი წარმოადგენს მაღალი ხარისხის, ადვილად ასათვისებელ ცილების, ვიტამინების, ამინომჟავებისა და მინერალური ნივთიერებების შეუცვლელ წყაროს ნებისმიერი ასაკის ორგანიზმისთვის. როდესაც საქმე ეხება ქათმის ნაჭრის არჩევას, რომელს ანიჭებთ უპირატესობას ქათმის თეთრ თუ მუქ ხორცს? ქათმის ფრთები და მკერდი თეთრ ხორცად ითვლება, ქათმის ბარკლები კი მუქად.
თარიღი: 06/03/2022
ავტორი: Tekla_mi
როგორ უნდა დაიჭრას მთლიანი ქათამი
როგორ დავჭრათ მთლიანი ქათამი ნაჭრებად.
როგორ გავაკეთოთ ხურმის ჩირი
მოამზადეთ უგემრიელესი ხურმის ჩირი საკუთარი ხელით ძალიან მარტივად :)
მსგავსი რეცეპტები